Zing en geniet met ons mee

Wil je graag zingen? Dat kan bij ons!
Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij een koor. Bij het Meijels Mannenkoor staan ook de factor gezelligheid, sociale contacten en dergelijke hoog in het vaandel. Het is niet nodig schroom of drempelvrees te hebben om naar de repetitie te komen. Je wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Na enkele weken voel je je zeker thuis bij de 'het Meijels Mannenkoor'. Iedere woensdagavond wordt van 19:45 tot 22:00 uur gerepeteerd in Gemeenschapshuis d'n Binger. Hier komen mannen bij elkaar, die allemaal plezier hebben in zingen. Halverwege de repetitie is er een pauze om de keel te kunnen smeren! Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd. Tijdens de zomervakantie (schoolvakantie 6 weken) heeft het Meijels Mannenkoor ook vakantie!

Wat staat je te wachten:

• Je krijgt gratis koorscholing.
    Bij voldoende deelnemers wordt een cursus koor- en stemvorming gegeven. Hieraan kun je gratis deelnemen. Zangtechniek en muziekkennis wordt spelenderwijs eigen gemaakt.
  • Drie maanden lang gratis aspirant-lid.
    Zodra je je aanmeldt bij het Meijels Mannenkoor, kun je drie maanden meedoen met alle repetities. Voor die periode hoef je niets te betalen, geen contributie, helemaal niets. Pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen.
  • We gaan verder met het instuderen van een nieuwe en populaire muziek.
    We hebben inmiddels een fris en populair repertoire dat tevens publieksvriendelijk is en dat het zingen in ons koor aantrekkelijker maakt voor 'jonge' mannen. Dit gaan we de komende tijd verder uitbreiden.
  • Je hoeft geen zangervaring te hebben.
    Het zingen leer je tijdens de koorscholing en op de repetitie. Natuurlijk zijn ervaren zangers ook welkom in ons koor.
  • Je krijgt er een nieuwe vriendenclub bij.
    Binnen enkele weken voel je je thuis bij deze vereniging. Iedereen helpt je en je krijgt er een heleboel nieuwe zangersvrienden bij.
  • Activiteiten.
    Ons koor onderneemt telkens weer gevarieerde activiteiten. We hebben meerdaagse buitenlandse concertreizen georganiseerd naar onder andere Duitsland, Tsjechiƫ, Zwitserland en Oostenrijk. We nemen deel aan concerten in de regio en het Oudejaarsconcert in Meijel. Naast genoemde activiteiten worden er ook activiteiten op sociaal gebied georganiseerd.
  • Regiokoor.
    In het Meijels Mannenkoor is iedereen welkom. Het koor bestaat uit leden, die uit de gehele regio afkomstig zijn.

Als je na het lezen van deze informatie de conclusie trekt: dat is iets voor mij, kom dan op woensdagavond om 20:00 uur naar de repetitie in D'n Binger. Wil je eerst meer informatie, neem dan direct contact op met een van de volgende leden:

• 077 - 466 1719 Peter Creemers
  • 077 - 466 1229 Jef Guitjens