zondag, 22 april 2018

Mogen wij u strikken?

Onder het motto ' Mogen wij u strikken? ' houdt het Meijels Mannenkoor onder de nieuwe naam Méél Voices op woensdag 7 maart een MEEZINGREPETITIE in gemeenschapshuis D'n Binger in Meijel. Het 40 jaar jonge koor nodigt hiervoor iedereen uit Meijel en omgeving die van zingen houdt, uit. O.l.v. de enthousiaste en vooruitstrevende dirigente Sylvia Berghs wordt elke woensdag van 19.45 tot 22.00 uur gerepeteerd aan nieuw , modern en eigentijdse muziek. Een meezingproject is een van de mogelijkheden om als projectzanger deel te nemen aan concerten in Meijel en omgeving. Dit in een geheel nieuwe kooroutfit. Aspirant leden kunnen 3 maanden gratis meezingen.  Mogen wij u strikken om met ons onze passie van zingen en gezelligheid te delen? Kom dan naar onze meezingrepetitie.

strikken