maandag, 23 oktober 2017

Peel & Maas Korentreffen met zangtalent Koen Guitjens

In het weekend van 7 en 8 oktober bruist het van zangspektakel in Meijel. Het jubilerend Meijels Mannenkoor biedt podium voor maar liefst 6 koren uit de Peel & Maas gemeente. De volgende koren geven acte de présence: Zanggroep Velocity uit Maasbree, Popkoor Konzagro uit Koningslust, het Meijels kinderkoor Mekiko, Mannenzanggroep Bon Apart uit Beringe en Mannenkoor Aodemnoët uit Kessel. Het Meijels Mannenkoor opent dit korentreffen welk plaats vind in de grote zaal van gemeenschapshuis D'n Binger.

Speciale gast is het Meijels zangtalent Koen Guitjens. Deze 18 jarige allround popzanger behaalde onlangs twee keer brons op de World Championships of Performing Arts in Hollywood. Een prestatie van formaat gezien de deelname van 55 landen.

Eerder werd Koen al beloond met een Award, de hoogst beoordeelde zangauditie in Nederland en België.

Aanvang 19.00 uur. De entree is gratis

Tapzingen

Zondagmiddag 8 oktober is het podium er voor iedereen. Jong en oud, families, vrienden, kennissen, verenigingen, buurten, kortom iedereen die kan en wil zingen, is welkom. Een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde zangbundel is er als leidraad. Teksten worden op groot beeldscherm geprojecteerd. Zingen op muziek van o.a. Beppie Kraft, André Hazes, Queen, Tina Turner, Rowwen Hèze en diverse bekende medleys. Hoe mooi en gezellig kan het zijn.

Discotheek ' The Deejays ' staat garant voor een ongekend zangfestijn.

Kom en zing mee!

Aanvang 14.30 uur. De entree is eveneens gratis.